Grafisch ontwerpbureau Emilio Perez realiseerde de website van COMEANDER. Grafisch ontwerpburo Emilio Perez verzorgt de grafische vormgeving van drukwerk zoals affiches, posters, brochures, briefpapier, visitekaartjes, advertenties, verpakkingen en boekomslagen, digitale producten zoals websites, en ontwerpen voor gebruik in verschillende media, zoals een ontwerp beeldmerk, ontwerp logo of ontwerp huisstijl. Kwaliteit met een aantrekkelijke prijs. Mocht u geinteresseerd zijn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, maar u kunt uiteraard ook onze website bezoeken www.emilioperez.nl. We hopen snel van u te vernemen.

Grafisch ontwerpburo Emilio Perez
Norbertijnenstraat 97, 6166 AH Geleen, | T 046 - 4105424 | E studio@emilioperez.nl


Een eerste indruk krijg je maar één keer!
Grafisch ontwerpburo Emilio Perez verzorgt de grafische vormgeving van drukwerk zoals posters en affiches, verpakkingen, huisstijlen, logo's, brochures en boekomslagen, digitale producten zoals websites, digitale mailings, maar ook apps.

Een briljant idee, daar begint de creatieve communicatie mee. Maar uiteindelijk komt het neer op de uitwerking, enwel de grafische vormgeving. Het ontwerpen van een logo is een vak apart, een complete bedrijfsvisie terugbrengen tot een paar vlakjes gecombineerd met een sterke typografie. Een sterke visuele identiteit is een goed middel om uw organisatie te positioneren. Bedrijven en instellingen investeren hierin om vertrouwen te winnen. Vertrouwen in de organisatie zelf en in de diensten en producten die ze aanbiedt.

Het logo en de kleur kunnen op vele plekken terug komen. Denk hierbij aan drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, formulieren, rekeningen en flyers. Ook de naamborden, bewegwijzering, stands op tentoonstellingen, relatiegeschenken, vlaggen, koffiekopjes in de kantine, audiovisuele presentaties en het wagenpark zijn dragers van de huisstijl en kunnen bedrukt worden met het logo.

Bij de invoering van een nieuwe huisstijl is een voorbereiding van groot belang. Er moet worden gekeken naar wat huidige huisstijl is, en waar het bedrijf naar toe wil. Er moet antwoord gegeven worden op vragen zoals: Willen we verbinding houden met het verleden, of kunnen we een hele nieuwe weg in slaan? Hoe willen we overkomen? Zijn speciale kleuren van belang? Willen we alleen een woordbeeld of ook een vignet? Willen we het logo kopiëren in kopieermachines?

Grafisch ontwerpburo Emilio Perez is al méér dan 15 jaar een vertrouwd adres voor vele top merken. Met de focus op vorm, maar ook op inhoud, want zonder inhoud geen zeggingskracht. Daarom realiseren we doordacht werk. We creëren en versterken uw imago. We onderbouwen uw boodschap en vertalen die naar beeld. We maken u zichtbaar en herkenbaar.